First Flush Theefestival

First Flush Theefestival  |  7 april 2019  |  11.00 - 18.00 UUR  |   HUTTEWEG 24, 7071 bv ulft

 
DE EENHOORN KOFFIE & THEE

De Eenhoorn is de koffie- en theespecialist uit Kampen. De Eenhoorn koopt thee uit verschillende gebieden met lange theetradities: China, Taiwan, Japan, India en Sri Lanka. Deze thee is in bijzondere theetuinen met de hand geplukt en daarna zorgvuldig bereid, zodat de eigenschappen beter tot hun recht komen. Het assortiment bestaat uit ongefermenteerde witte en groene thee, halfgefermenteerde blauw-groene thee en volledig gefermenteerde rode en zwarte thee.

De Eenhoorn proeft, selecteert en levert de beste theeën van de wereld. De talloze nuances en variaties in thee ontstaan door verschillen in jaargang, selectie, klimaat, hoogte, grondsoort en productiewijze. Elke thee krijgt zo een eigen karakter, structuur, kleur, smaak en aroma. Onze thee is een product met een indrukwekkende geschiedenis. Ze laat zich goed vergelijken met wijn. Zowel thee als wijn kennen een rijk palet aan kleuren en smaken, terwijl er maar twee soorten theeplanten en een beperkt aantal druivensoorten zijn.

We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze winkel in Kampen om meer informatie te krijgen over onze theesoorten of onze theeën te proeven. Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Kampen. 

De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 101 - 103
8261 CJ  Kampen
www.eenhoorn.eu

de-eenhoorn-kampen-first-flush-theefestival-2019Thee kan net als wijn goed gecombineerd worden met een maaltijd. De Eenhoorn adviseert graag over verschillende thee-spijs combinaties. In onze workshop tijdens First Flush Theefestival 2019 laten we daarom een aantal theesoorten proeven in combinatie met kaas.

workshop-thee-spijs-de-eenhoorn