First Flush Theefestival

First Flush Theefestival  |  7 april 2019  |  11.00 - 18.00 UUR  |   HUTTEWEG 24, 7071 bv ulft

DE THEEPOTWINKEL

Op 7 april 2019 wordt in de DRU Cultuurfabriek het eerste First Flush Theefestival georganiseerd. Een leuke dag die helemaal staat in het teken van de thee. Er zijn diverse presentaties en een leuke markt. Daar vindt u ook onze eigen Theepotwinkel, die alweer bijna 10 jaar aan de Terborgseweg in Doetinchem is gevestigd.

We nemen lekkere biologische theesoorten van ons huismerk mee. Daarnaast stellen we in Ulft ook een voor Nederland nieuw assortiment voor: heerlijke verrassende theesoorten van het Deense Osterlandsk Thehus uit Kopenhagen. De Denen kennen hun eigen woord voor gezelligheid “hügly” en daar hoort ook een heel eigen kijk op thee bij. Veel verpakte thee in mooie blikken (natuurlijk ook na te vullen). Grote blikken met 75 zakjes (en kleinere om te proberen). Wij gaan wat lekkere soorten laten proeven. Er zijn mooie biologische varianten bij. Wat denken van de Harlekin thee: Osterlandsk Thehus eigen mix bestaande uit zwarte, groene en witte thee met rabarber, papaja, peer, grapefruit en frambozen.

Wij zijn erg benieuwd wat u ervan vindt. Vindt u deze thee iets voor in uw winkel? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. We kijken of we het agentschap voor Nederland voor deze producten kunnen opzetten.

De Theepotwinkel, al bijna tien jaar dé winkel in Doetinchem waar u alles koop voor een lekkere kop thee. Naast een uitgebreide sortering theepotten hebben we onder andere servies van Blond Amsterdam, Pip Studio en Bunzlau Castle (ook aangevuld met een beperkt assortiment textiel van die merken). Ook voor de theepotten van Bredemeijer kunt u bij ons terecht. Maak uw keuze uit onze meer dan 250 theevarianten (los of in zakjes). Thee eerst proeven? Ga er even lekker voor zitten en geniet van thee (of koffie) met een lekker stuk gebak. Op afspraak organiseren wij graag een theeproeverij voor u. Of kom lekker bij ons voor een High Tea. Maak een afspraak via info@detheepotwinkel.nl